Middagsymposium


20 juni 2019


Bildung.city | Amsterdam

Voorwaarden

ORGANISATIE
Het symposium Wet Verplichte GGZ in de wijk is een coproductie van Uitgeverij SWP en Logacom. De logistieke organisatie is in handen van Logacom.

DATUM EN PLAATS
Het symposium Wet Verplichte GGZ in de wijk  vindt plaats op 20 juni 2019 in Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE).

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN
Deelname aan dit congres bedraagt €149,- excl. btw, dit is inclusief consumpties en materiaal: het boek Krachtgericht Werken of Praktijkboek, Herstelondersteunende zorg, tas, schrijfblok, balpen en hand-outs van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! 
Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.

Studentenkorting: Studenten hebben recht op € 29,00 korting. ‚Äč
Voorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt. Alle kortingen zijn exclusief BTW. 

ALGEMENE VOORWAARDEN
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 
ANNULERINGSREGELING
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 6 juni 2019 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 6 juni en 13 juni 2019 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 13 juni 2019 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
CONTACTGEGEVENS
 
Organisatie
Doris Spanjaard  d.spanjaard@logacom.nl
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM.
Telefoon 020-3203364